Kövess minket!
  
     

Újabb ajándék tippek a kreatív megoldások szerelmeseinek

Újabb ajándék tippek a kreatív megoldások szerelmeseinek
2014, január 28.

Ha megunta a sablon ajándékokat és igazi meglepetést szeretne szerezni szeretteinek, lepje meg őket egyedi ajándékokkal, amiket egyszerűen, saját kezűleg is elkészíthet! Íme néhány tipp!

Telefon hátlap

Rengeteg helyen van már lehetőség egyedi tokok készítésére, ahol megadnak egy mérettartományt, és Önnek csak ki kell választania egy képet, megadni a telefon típusát és már kész is a tok. Ez is egy lehetséges opció, ha nem érez kellő kézügyességet a dekoráláshoz, de mégis egyedi ajándékot szeretne. A másik lehetőség, hogy vásárol a telefon típusának megfelelő egyszínű hátlapot és néhány alkoholos filc segítségével maga díszíti ki. Továbbfejlesztett változata, ha különböző köveket, strasszokat vagy gyöngyöket is ragaszt a tokra. Költségtakarékos és igazán különleges megoldás!

Textil dekor

Lehet szó egy párnáról, pólóról, vagy kesztyűről, ami éppen eszébe jut. Újfent több lehetőség közül választhat. Vagy szabadkézzel végzi a teljes dekorálást vagy sablont is használhat. Utóbbi esetben, keressen egy szimpatikus mintát és azt vágja ki papírból, majd a felületre helyezve fesse ki a lyukas részeket. Ha úgy érzi, egyik megoldásban sem jeleskedne, akkor keressen néhány formát és azokat használja fel nyomdatechnikával, így biztos lesz a siker! A tökéletes végeredményhez használjon textilfestéket, amit a használati utasítás szerint alkalmazzon, nehogy a mosás során tönkremenjen a mű.

Sikeres munkát kívánunk Mindenkinek!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ofszetnyomtatas.com_.egyedi-ajandekok.1
Egyedi ajándékok minden korosztálynak

Ha szűkös pénzforrásokkal rendelkezünk, vagy csak szeretnék különleges ajándékot adni szeretteinknek, érdemes egy kis kreativitást csempészni a tervezésbe. Összegyűjtünk néhány...

Close