Kövess minket!
  
     

Reklámnaptár az újévre

Reklámnaptár az újévre
2015, október 28.

Az év végének közeledtével szinte minden cég gondolkodik azon, milyen ajándékkal lephetné meg dolgozóit, és nem könnyű olyat találni, ami egyszerre hasznos és színvonalas is. Eszébe jutott már ötletként a céges naptár? Egész évben, naponta használatos kellék lehet, és készülhet vicces és aranyos céges fotókkal, referenciaképekkel, vagy céges logóval is.

A cégek változatosabbnál változatosabb marketingeszközöket igyekszenek alkalmazni annak érdekében, hogy tevékenységük minél nagyobb körben legyen ismert. A reklámozás hatékonysága nagymértékben függ attól, hogy megfelelő terméket választ-e a vállalat, és attól, hogy sikerül-e tökéletes időben, nagyszámú közönség felé továbbítania azt. Kiváló reklámajándék lehet például egy céges naptár, melynek köszönhetően több év múlva is megtalálhatjuk az abba feljegyzetelt eseményeket, felfedezhetünk olyan dátumokat, amikhez kellemes emlékek kötnek minket, ám ami a legfontosabb, hogy előre jelölhetjük benne programjainkat, amelyeket így rendezetten láthatunk majd át, hétről hétre.

A céges naptár kiváló reklámajándék, mert:

  • Speciális üzenethordozó.
  • Ajándék is, és reklám is egyszerre.
  • Ötletes.
  • Egész évben kéznél lehet.

A céges naptár elkészítéséhez mindenképpen olyan céget szükséges kiválasztani, ahol precíz és minőségi tevékenységet folytatnak. A kifogástalan, hatékony munkavégzés, a korrekt árak és a kiváló technológia alkalmazása mind fontos, sőt, el is várható tulajdonságok.

Az ajándéktárgyak gyártására specializálódott BERNÁD Present Kft. széles kínálattal várja érdeklődőit. Egyedülálló szolgáltatásunkról olvashat a www.bernadreklam.hu honlapon, ahol a céges naptárat is, és mellette még számtalan más ajándékötletet is megtalálhat, melyek egytől-egyik különlegesek és hasznosak.

Kedveskedjen Ön is ügyfeleinek és dolgozóinak céges naptár ajándékozásával!

Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket az info@bernadreklam.hu, vagy a bernadr@satrax.hu e-mail címen, ha pedig inkább telefonálni szeretne, a következő számokon teheti meg: 06-52/898-222, 06-20/547-1006.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
dualreklam.hu
Legyen példamutató főnök. Lepje meg dolgozóit egyedi ajándékkal!

Olyan naprakész és hasznos céges ajándékot szeretne munkatársai számára, amire napi szinten szükségük van? Rengeteg ötletből meríthetünk, amelyek közül talán...

Close