Kövess minket!
  
     

Profi akar lenni a szakmájában? Készítessen névjegykártyát szakemberekkel!

Profi akar lenni a szakmájában? Készítessen névjegykártyát szakemberekkel!
2014, január 31.

A jó megítélés az első benyomással kezdődik. Ha szeretne sikeresebb lenni az üzleti életben, kulcsfontosságú, hogy egy profi benyomását keltse partnerei szemében. Ennek első sarkalatos pontja a bemutatkozás.

Az üzleti szférában a bemutatkozást egy kölcsönös névjegykártyacsere követi, ahol fontos, hogy ne valljunk szégyent saját kártyánkkal. Egy jó névjegykártya megjegyezhetővé, emlékezetessé is tehet minket! Hányszor fordult már elő Önnel, hogy rendezgetve a héten összegyűlt papírokat, talált egy-egy névjegykártyát, amin csupán egy név volt, és csak homályosan derenget, hogy kiről és miről is lehet szó?

Ne essen a hibába!

Ha minket választ névjegykártyája elkészítetésére, akkor profi szakembereink segítségével olyan kártya tulajdonosa lesz, mellyel nem vallhat szégyent! Grafikusaink egyedi igényekre szabottan tervezik meg, a stílusához és nem utolsó sorban pozíciójához, munkaterületéhez leginkább illő változatot, valamint tanácsokkal és ötletekkel látják el a kivitelezéssel kapcsolatban. Ezt követően a személyes egyeztetés során, Ön még kérhet korrigálást. Természetesen amennyiben van saját, konkrét elképzelése arról, hogy milyen is legyen a végeredmény, munkatársaink annak fényében készítik el a névjegykártyát.

És mindezt egy óra alatt! Igen, vállaljuk, hogy egy órán belül elkészítjük egyedi névjegykártyáját, mely minden téren kielégíti személyes igényeit és az üzleti világ elvárásait!

Ne hezitáljon tovább! Ha szeretne magabiztosabban mozogni nemcsak az üzleti, de a társasági életben is, akkor éljen ezzel a lehetőséggel!

Kutatások bebizonyították, hogy a munka világában sokkal nagyobb sikereket érnek el azok az emberek, akik kellő magabiztossággal tudnak minden helyzetben helytállni. De ameddig nem élünk át elegendő sikert, addig nehéz önbizalmat sugallni a világ felé. Azonban, ha a birtokában van pár biztos segédeszköznek, könnyebben tud profiként viselkedni, hiszen felkészülten kell helytállnia.

Cégünk vállalja színes, illetve fekete nyomtatású névjegykártyák elkészítését, legyen szó egy oldalas vagy két oldalas változatról, egyedi mintával vagy klasszikus stílusban. Mindent az Ön igényei alapján, profi körülmények között, jutányos áron!

Válasszon minket és legyen sikeres a szakmájában!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ofszetnyomtatas.com.nyomtatas.2
Tintasugaras vagy lézernyomtató?

Ahhoz, hogy kiválasszuk az igényeinknek legmegfelelőbb nyomtatót, fontos végiggondolni a két típus előnyeit és hátrányait. Ehhez nyújtunk most egy kis...

Close