Kövess minket!
  
     

Nyomtasson a Step Kft.-vel!

Nyomtasson a Step Kft.-vel!
2014, február 28.

Sokan azt gondolják, hogy már leáldozott a nyomdaiparnak, hiszen rengeteg embernek van már otthon saját nyomtatója, így könnyedén kinyomtathatja magának az éppen szükséges papírokat, sőt némely géppel már scanelni és fénymásolni is tud. De a nyomdászat nem csak a papírról szól!

Cégünk, a Step Kft. szita-, tampon- és transzfernyomással foglalkozik. Mit is jelent ez? Ezen technikák segítségével könnyedén készíthetünk egyedi mintákat különböző felületekre, azaz nem kifejezetten papírra, hanem műanyagra, fára, fémre vagy éppen textilanyagokra.

Vegyük néhány példát! Profi technikai hátterünk segítségével, a megrendelő egyedi igényei alapján, könnyedén elkészíthetünk bármilyen reklámterméket. Az évek során, nem csak kistételű megrendeléseknek tehetünk eleget, hanem nagyobb cégeknek is készítettünk, egyedi logókkal ellátott darabokat! Többek között emblémázott sapkákat, pólókat, egérpadokat vagy éppen tollakat, melyeket meg is tekinthet weboldalunk referenciáink menüpontjában.

Szitanyomással alapvetően olyan anyagokra tudunk különböző mintákat nyomtatni, melyek egyenes felületet vagy enyhén görbült felületet adnak. Ilyenek a különböző textíliák, üveg, műanyag vagy egyéb felületek.

A tamponnyomás a kisebb méretű tárgyak dekorálására alkalmas technika. Ilyenek a tollak és a pendrive-ok. Ha szeretne cége emblémájával ellátott apróságokat adni leendő vagy meglévő ügyfeleinek, a Step Kft. segítségére lehet! Mióta világ a világ, mindenki szereti, az apróbb ajándékokat, főleg, ha valamilyen használati értékkel is rendelkezik! Legjobb reklámfogások egyike ez! Készíttessen el nagyobb tételben tollakat, majd ajándékozza ügyfeleinek. Apró gesztus, de megjegyzik, és bármikor a kezük ügyébe kerül, eszükbe jut, hogy kitől is kapták, így nagyobb eséllyel térnek vissza Önhöz.

Transzfernyomás. Profilunk harmadik területén olyan anyagok megmunkálásával foglalkozunk, melyek felülete durva vagy éppen érdes, így nehezen emblémázhatóak. Azonban nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink, a profi gépészeti háttérnek köszönhetően, ezen felületek megmunkálásában is kitűnő munkát végeznek! Idetartoznak az olyan arabok, mint a kabátok bőröndök, táskák vagy éppen munkaruhák.

Természetesen a Step Kft.-nél nem csak a nagy megrendeléseket vállalunk, hanem kis mennyiségben is! Ha szeretné egyedi ajándékkal meglepni ismerőseit, vagy szeretteit, ránk számíthat! Egyedi pólókon túl, lehetőség van rengeteg ajándéktárgy emblémázására. Például lakásavatóra hivatalos és szeretné valamilyen különleges dologgal meglepni a házigazdát? Készíttessen neki egyedi mintájú pohárkészletet!

Nézzen körül weboldalunkon, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a 06-94/345-234-es telefonszámon és az info@stepkft.hu e-mail címen, hogy megvalósítsák egyedi elképzeléseit!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
budacopy.hu
Csak kreatívan!

Napjainkban egyre nagyobb szerepet kapnak a drága ajándékok. A karácsonyi ünnepeket megelőző hónapokban szinte mindenhol hirdetésekbe ütközünk. Ezek a reklámok...

Close