Kövess minket!
  
     

Népszerűsítse cégét egyedi reklámajándékokkal a nyári rendezvényeken!

Népszerűsítse cégét egyedi reklámajándékokkal a nyári rendezvényeken!
2016, június 2.

A nyáron tartandó, szabadtéri rendezvények kiváló lehetőségeket nyújtanak arra, hogy reklámozzuk cégünket, vállalkozásunkat, és saját standdal, egyedi, emblémázható reklámajándékokkal, valamint speciális, céges ajándékokkal várjuk új érdeklődőinket, vásárlóinkat és ügyfeleinket.

 

Cégünk bármivel foglalkozik, egy dolog biztos: a sikeres működés érdekében időközönként szükséges valamiféle újítást bevezetni. Szinte mindegyikünknek eszébe jut, hogy céges ajándékokkal népszerűsítsük vállalkozásunkat, azonban az már nehezebb feladat, hogy kitaláljuk, pontosan milyen emblémázható reklámajándékokkal lepjük meg a hozzánk látogatókat. A másik kérdés az, hogy mikor és hol tudnánk érvényesíteni magunkat ismeretlenek környezetében. Erre jó megoldás, ha alaposan tájékozódunk a soron következő nyári rendezvényekről, és, ha sikerül megegyeznünk a szervezőkkel, akár külön helyet is foglalhatunk ezeken az eseményeken, így pedig minden odaérkező vendéget informálhatunk szolgáltatásunkról. Elengedhetetlen a kiváló felkészültség, a színvonalas tájékoztatás, az igényes megjelenés, valamint az emblémázható reklámajándékok kiosztása. Célszerű gondolnunk arra, hogy vannak, akik családtagjaikkal együtt érkeznek, így, ha a gyermekek számára is készülünk ajándékokkal, még nagyobb örömet szerezhetünk a számukra, ezáltal pedig hatékonyabb lesz cégünk népszerűsítése.

 

A Duál Reklám Stúdió és Kereskedelmi Kft. munkatársaiként rövid időn belül, korszerű technológiát alkalmazva, kifogástalan minőségű szóróajándékok, emblémázható reklámajándékok elkészítésében lehetünk a segítségére. Ha ellátogat a www.dualreklam.hu címen elérhető weboldalunkra, kategóriákra bontva találhatja meg kitűnő minőségű, aktuálisan megrendelhető termékeinket. Kérdéseire szívesen adunk választ a 06-1/410-2672-es telefonszámunkon, vagy e-mailben, a dual@dualreklam.hu címünkön.

 

Kedveskedjen emblémázható reklámajándékokkal, amelyek miatt biztos, hogy később is emlékezni fognak cégére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
071024-F-4081R-010
Milyen ajándékokat válasszon céges rendezvényére?

A céges rendezvényeknek számtalan típusával találkozhatunk már, ám mindegyik esetben fontos a stílusosság és a megfelelő reklámajándék! Konferencia – ezeken...

Close