Kövess minket!
  
     

Modern és dekoratív iskolai egyenruhák

Modern és dekoratív iskolai egyenruhák
2014, szeptember 11.

Néhány évtizeddel ezelőtt természetes volt minden tanuló és szülő számára, hogy a tanintézményekben kötelező egy adott egyenruha viselése. Azonban napjainkra ez a szokás és elvárás az intézmények felől gyökeresen megváltozott, hiszen sok iskolában egyáltalán nem kötelező vagy jellemző az egységes viselet, valamint csak adott eseményeken vagy kiegészítő lehetőségként szerepel a kelléktárban egy-egy ruhadarab. Az iskolák számára azonban kiemelkedő, dekoratív és szórakoztató lehetőségek is rejlenek a különféle egyenruhák bevezetésében, melyek kifejezetten dekoratívak, modernek lehetnek és a diákok tetszését is elnyerhetik.

Iskolai egyenruhák

Az iskolai egyenruhák számos olyan mögöttes jelentéstartalommal bírnak, melyek jelzik a diákok és a közösség összetartozását, az adott oktatási intézmény szellemiségét, valamint sokoldalú reklámlehetőségeket kínálnak a külvilággal szemben. Az egyenruhák formai és stílusbeli lehetőségei széles skálán mozognak manapság, például grafikával, logóval ellátott pólók, logózott ingek, blúzok, mellények, nyakkendők, melyek a hétköznapok és kiemelt események során is maximálisan megállják a helyüket.

Modern és dekoratív iskolai egyenruhák:

  • Iskolai uniformisok
  • Iskolai csapatok sportmezei
  • Iskolai egyen pólók
  • Gólyatáboros és egyéb táboros pólók
  • Verseny egyenruhák

A mai innovatív technológiai lehetőségek és nyomtatási eljárások lehetővé teszik a minőségi, tartós és esztétikus ruhadarabok grafikával való ellátását, melyek ellenállnak a rendszeres használat által bekövetkező megterhelésnek, a mosásnak és minden egyéb külső behatásoknak. Ennek köszönhetően a tanintézmények és diákjaik számára költséghatékony befektetés lehet, amely örök emléket biztosít a diákévekből.

Minőség és profizmus!

A Step Kft. széles szolgáltatási rendszerrel, hozzáértő kollégákkal és korszerű technikai lehetőségekkel vállalja különféle iskolai egyenruhák készítését, valamint egyedi grafikával való ellátását a minőségi és esztétikai igényeknek megfelelően, minden szegmens képviselője számára. Bővebb tájékoztatásért látogasson el a www.stepkft.hu weboldalunkra, továbbá forduljon hozzánk bizalommal a 0694 / 345-234-es telefonszámon vagy az info@stepkft.hu e-mail címen, valamint az oldalunkon található űrlap kitöltésével kérje online tájékoztatásunkat és árajánlatunkat! Munkatársaink készséggel állnak mindenben a rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
budacopy.hu
Irodai nyomtatás és kellékei

Manapság teljesen hétköznapi elvárás, hogy egy irodai környezetben minden szükséges modern technikai lehetőség biztosítva legyen, amely nem csupán a dolgozók...

Close