Kövess minket!
  
     

„Milyen feladataim vannak mára?”

„Milyen feladataim vannak mára?”
2014, január 28.

Rohanó világunkban folyamatosan információk bombáznak minket. Munkahelyünkön kulcsfontosságú kérdés, hogy minden új teendőt észben tartsunk, különösképpen igaz ez egy irodában, ahol egymásnak adják a kilincset az ügyfelek és partnerek, levelek, telefonhívások százai érkeznek nap mint nap. A határidők és feladatok véget nem érő sora özönlik ránk munkavégzés során.

Nincsen olyan ember, aki ennyi információt észben tudna tartani! A jegyzetek rendszerezésére és gyűjtésére különféle megoldások születnek, ezek közül a legnépszerűbb módszer a kis cetlik alkalmazása, melyeket oda rögzíthetünk, ahova szeretnék, annak érdekében, hogy semmit ne felejtsünk el. Azonban ezek a kis jegyzetek könnyen elkeveredhetnek, és az információ elvész. Alkalmazhatunk asztali naptárakat, azonban ezekben általában nincsen elegendő hely a teendők rögzítésére, így ez sem mindig praktikus.

Ilyen és ehhez hasonló helyzetek minden irodában előfordulhatnak, a könyökalátétek azonban egyszerű megoldást nyújtanak erre a problémára. A könyökalátét lapjai általában heti tervezővel vannak ellátva, melyre könnyedén rögzíthetjük a feladatokat dátumhoz kötve, és garantáltan nem vész el az információ, hiszen minden nap a szemünk előtt vannak teendőink.

Természetesen mindenki azt a módszert válassza jegyzeteinek gyűjtésére, mely a leginkább megfelel igényeinek, a lényeg, hogy ne felejtkezzünk meg feladatainkról!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ofszetnyomtatas.com.irodaszerek.1
Irodaszerek tárháza

Valamennyi cég, bármely területen tevékenykedik, a sikerre törekszik, melynek elengedhetetlen feltétele a hatékony és gyors munkavégzés. Az eredményes munkához pedig...

Close