Kövess minket!
  
     

Milyen ajándékokat válasszon céges rendezvényére?

Milyen ajándékokat válasszon céges rendezvényére?
2016, május 3.

A céges rendezvényeknek számtalan típusával találkozhatunk már, ám mindegyik esetben fontos a stílusosság és a megfelelő reklámajándék!

  • Konferencia – ezeken az eseményeken főként más cégekkel kollaborálva, vagy éppen ellenkezőleg, egymáson túltenni akaró vállalkozások jelennek meg, így stílusban a visszafogottabb, letisztultabb berendezéseket javasoljuk, míg ajándékok terén az olyan céges termékeket, mint a céges toll, a nyakpánt és hasonlók.
  • Előadások, továbbképzések, workshopok – egy ilyen típusú rendezvény már sokkal inkább cégen belüli személyeknek szól, és a fejlődést hivatott szolgálni, ezért stílusában fontos, hogy érdekes és figyelemfelkeltő legyen. Ebbe a kategóriába jöhetnek a személyesebb ajándékok, mint a céges naptár és a fényképes/ logós ajándékok.
  • Családi napok, vetélkedők – itt már nem csak a dolgozók, hanem családjaik is bevonásra kerülnek, így előkerülhetnek a játékosabb és bohémabb stílusok. Ezt követve főként a gyermekeknek kedvező reklámajándékok ajánlottak, mint a céges lufi vagy bögre.
  • Csapatépítő tréningek – szintén a dolgozókon van a hangsúly, méghozzá a köztük lévő szinkron és együttműködés fejlesztésén. Az ilyen programok többsége külsős helyszínen kerül megrendezésre, és a versenyszellem érdekében felajánlhatóak különböző céges ajándékok a legjobban teljesítő csapatoknak, a tréning alatt hordott, összeillő céges ruházat pedig még inkább növelheti az összetartást és a csapatszellemet.

Fontos, hogy a felkínált reklámajándék kivitelezése minőségi és egyedülálló legyen! Cégünk sok éve munkálkodik ezen a területen, így volt időnk tökélyre fejleszteni az ajándékok elkészítését! Forduljon hozzánk bizalommal, és bízza ránk a kivitelezést!

Keresse fel honlapunkat a www.bernadreklam.hu címen, ahol bővebben tájékozódhat szolgáltatásainkról, valamint termékeinket is megtekintheti! Kérdés esetén állunk rendelkezésére telefonon, a 06-52/898 222-es vagy 06-20/574 10 06-os számon, illetve e-mailen, az info@bernadreklam.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
stepkft.hu
Csoportos kirándulások feliratozott pólókban

Kirándulni indul iskolás, óvodás, vagy egyéb közös tevékenységet folytató csoportjával, és szeretné, ha azonos, egyedi pólót tudnának felvenni? Nagyszerű ötlet...

Close