Kövess minket!
  
     

Meghívókészítés minden alkalomra

Meghívókészítés minden alkalomra
2014, április 24.

Az ünneplés és a családunk, barátaink és szeretteink életének fontos eseményeiben való osztozás szinte egy idős az emberrel, hiszen a szociális igények megélése, a vallási ünnepekhez igazodó események, valamint a természethez kapcsolódó nevezetes napok ünneplése szerves része az emberi természetnek és a különböző kultúráknak egyaránt. A nevezetes események megélése nem változott az évek alatt, azonban a körülményei, az ünnepségekhez kapcsolódó illem és kellékek gyökeres változásokon mentek át az adott kor társadalmi szokásainak és elvárásainak megfelelően.

Meghívók

Az ünnepségek és rendezvények szervezése során az egyik elsődleges és elengedhetetlen részlet a vendégek illendő meghívása az esemény jellegének megfelelően, amely hagyománya már régi időkre nyúlik vissza. Napjaink egyik szép gesztusa, praktikus és dekoratív megoldása a meghívó készíttetése és valamilyen módon való eljuttatása a meghívottakhoz, mivel modern világunk technikai adottságai és eszközei számos lehetőséget kínálnak a kommunikációra és az információk áramlására, ezért kivételesen kedves és illő szertartás a meghívó készíttetése és átadása.

Rendezvények, melyekre meghívót készíttethetünk:

  • Esküvő, eljegyzés, leány/legénybúcsú, házassági évforduló
  • Születésnapi, névnapi rendezvények
  • Családi, baráti események
  • Céges rendezvények
  • Keresztelő
  • Társadalmi események
  • Egyéb ünnepségek és rendezvények

Manapság egy-egy esemény meghívóját a jellegének megfelelő grafikával vagy kreatív elemekkel díszíthetjük és egyedivé tehetjük, mellyel örömet szerezhetünk vendégeinknek, hiszen a kivitelezésnek kizárólag a képzelet szabhat határt.

Válassza a profikat!

A Gal-Go Kft. által üzemeltetett Go Print üzletlánc széles szolgáltatási rendszerrel várja minden kedves ügyfelét, ahol kollégáink sok éves tapasztalatukkal és profin felszerelt technikai megoldásokkal minden kérésnek eleget tesznek. Egyéni meghívókészítésért az igényeinek megfelelően forduljon hozzánk bizalommal a 061 371-2860-as telefonszámon és kollégáink készséggel állnak mindenben a rendelkezésére, valamint bővebb információkért és tájékoztatásért üzleteink szolgáltatásiról látogasson el a www.galgo.hu weboldalunkra!

Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
galgo.hu
Fotókönyv készítés

Modern világunkban szinte már mindenki rendelkezik digitális fényképezőgéppel vagy olyan telefonnal, amivel hasonlóan jó minőségű képeket lehet készíteni. Míg gyermekkorunkban...

Close