Kövess minket!
  
     

Legyen példamutató főnök. Lepje meg dolgozóit egyedi ajándékkal!

Legyen példamutató főnök. Lepje meg dolgozóit egyedi ajándékkal!
2015, július 31.

Olyan naprakész és hasznos céges ajándékot szeretne munkatársai számára, amire napi szinten szükségük van? Rengeteg ötletből meríthetünk, amelyek közül talán az egyik legjobb választás az egyedi pendrive.

A reklámajándék ismertté tehetik a cége profilját, és népszerűsítheti szolgáltatásait. Az üzleti életben megfigyelhető, hogy azok a cégek keresettebbek, akik alkalmazzák a reklámajándék eszközét, és ez által pozitív képet alakítanak ki magukról és tevékenységi körükről.

Lepje meg alkalmazottait!
A vállalatok életében többször adódhat olyan alkalom, amikor az ott dolgozókat meglepik a főnökeik valamilyen aprósággal. Nézzük például a Karácsonyt, az éves bónuszt, vagy amikor a jó munka miatt jutalmat kapnak. Szerintünk egy egyedi pendrive tökéletes megfelel egy ilyen alkalomra ajándéknak.

Az egyedi pendrive készíttetésének előnyei:

  • Apró, de praktikus.
  • Személyes tárgy.
  • Naponta szükséges lehet a munkához.
  • Kiváló reklámfelület.
  • Értéket hordoz.
  • Munkán kívül is használható.

Válassza a Duál Reklám Stúdiót!

Cégünk arra törekszik, hogy a hozzánk érkező kéréseknek minimális időn belül, precíz munkával eleget tegyünk. Különböző extra igényeket is teljesítünk, és tisztában vagyunk azzal, hogy mindenki a lehető legolcsóbban szeretne hozzájutni a különleges termékekhez, így ügyelünk a költséghatékonyságra is.

Abban az esetben, ha más különlegességgel is szeretné kiegészíteni a rendelését, többféle reklámajándék közül válogathat weboldalunkon, hiszen kínálatunk telis-tele van egyedi és különleges ajándékokkal.

Foglalkozunk szitanyomással, tamponnyomással, gépi hímzéssel, dombornyomással és gravírozással is.

Mutassa meg munkavállalóinak, hogy igenis számítanak a cégnek, méghozzá nem is keveset. Okozzon örömet nekik egyedi pendrive segítségével, hiszen ezt a kelléket biztos, hogy naponta a kezükbe fogják venni!

A dual@dualreklam.hu e-mail címre várjuk kérdéseit, észrevételeit, a www.dualreklam.hu weboldalunkon pedig több telefonszámunk is olvasható, amelyek bármelyikén rendelkezésére állunk.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
stepkft.hu
Egyedi és kreatív: pólónyomással ajándékot!

Ajándékot adni mindenki szeret, hiszen nincs is annál szebb dolog, mint amikor a másik arcán felragyog az örömteli mosoly, a...

Close