Kövess minket!
  
     

Környezetbarát nyomtatás? Lehetséges!

Környezetbarát nyomtatás? Lehetséges!
2017, március 9.

Manapság egyre jobban előtérbe kerül az a tényező egy termék, esetleg szolgáltatás esetében, hogy az környezetbarát-e. Persze mindez érthető, hiszen a statisztikák azt mutatják, hogy érdemes minden lehetőséget megragadnunk a természet megóvására, mivel a természetes nyersanyagok újratermelődése, (ha egyáltalán megújuló erőforrásról van szó) sokkal lassabb, mint a felvevő piac igénye. Nyilván számos megoldás van ennek kiküszöbölésére és visszaszorítására, még azokon a területeken is, ahol egyébként nem is gondolnánk.

A nyomdászatban komoly szerepe van a környezettudatos anyagfelhasználásnak, hiszen akár több mázsa, vagy tonna papír is megfordul itt egy nap alatt, ami számottevő mennyiség, hogy ha az ehhez tartozó fakitermelés mértékét vesszük alapul. Persze vannak olyan kész termékek, melyeknél a részben vagy teljesen újrahasznosított papír nem feltétlenül opció, de az esetek döntő részében remek választás lehet. Például különböző fali naptárak, prospektusok készítésekor, de akár a könyv gyártásnál is megoldható a környezetbarát kivitelezés. Persze, akár ofszet nyomtatásról van szó, akár digitális nyomtatásról, mindkét esetben vannak lehetőségeink a környezetbarát megoldásokat választani. Ehhez viszont elsősorban az kell, hogy találjunk egy megfelelő céget nyomdaipari igényeink teljesítésére.

Ha szeretné profikra bízni a digitális nyomtatást és az ofszet nyomtatást egyaránt, akkor a legjobb helyen jár! Cégünk a 2016-os évben elnyerte „Az Év Zöld Nyomdája” díjat, melyet azok a nyomdászattal foglalkozó cégek érdemelhetnek ki, akiknél a leginkább előtérbe kerül a környezetvédelem a szolgáltatásaikat illetően! Ha a környezetbarát megoldások állnak Önhöz legközelebb, akkor nálunk keresve sem találhatna jobbat! Ha továbbiakra is kíváncsi, akkor látogasson el honlapunkra, a www.raszternyomda.hu –ra!

Ha kérdései adódnának termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a kereskedelem@raszternyomda.hu e-mail címen, valamint a +3630 533 9139 telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Milyen esetekben lehet jó választás egy egyedi póló?
Milyen esetekben lehet jó választás egy egyedi póló?

Amikor az emberek az egyedi ruházatokra gondolnak, akkor általában egy extravagánsabb szett jut az eszükbe, mármint magáról a fogalomról. Persze...

Close