Kövess minket!
  
     

Környezetbarát megvalósítás a nyomdaiparban!

Környezetbarát megvalósítás a nyomdaiparban!
2016, október 19.

A környezetvédelem, a zöld gondolkodás, a szebb és békésebb jövő mára már nem csak egy kósza gondolat, hanem egy igen fontos, megvalósítás alatt álló cél, mely olyannyira kinőtte magát, hogy egészen nagy vállalatok is szem előtt tartják termékeik előállítása során. A füstölgő gyárkémények kezdenek eltűnni, a napelemek egyre több helyen láthatóak, az elektromos autók is megjelentek a színen, és lényegében minden kezd átalakulni környezetbaráttá. Ez talán hosszú folyamat, de megéri, hiszen a jövő a tét!

A nyomdaipart is magával sodorta a környezettudatos gondolkodás. Hogy ez mit is jelent pontosan? Azt, hogy a nyomdában felhasznált papír nagy része fenntartható gazdálkodással művelt erdőből származik (olyan erdő, mely kielégíti az ember igényeit a felhasználás terén, ugyanakkor nem károsítja a környezetet). A papír előállításához szükséges erőforrások nagy része is megújuló forrásból nyeri az energiát, az újrahasznosítás pedig elsődleges cél a papírok felhasználásánál és szelektálásánál.

Cégünk, a Raszter nyomda is a környezettudatos gondolkodás híve, és termékeinket is ennek tudatában készítjük el, legyen szó reklámkiadvány készítésről vagy céges nyomtatványokról. Ennek bizonyítására szolgál az is, hogy idén, 2016-ban is mi nyertük az ‘Év Zöld Nyomdája’ díjat! Érdekesség egyébként, hogy ezt a díjat, vagyis a GPwA-Zöld Díjat még két kategóriában kiosztották, méghozzá az ‘Év Zöld Papírkereskedője’ és az ‘Év Zöld Csomagolóanyag-gyártója” kategóriában. Így, köszönve a GPwA-Zöld Díjnak, egyre több nyomda és reklámgrafikai cég vált át környezettudatos gyártásra!

Ha Ön is olyan céget keres, ahol környezettudatos gyártási módszerrel készített, ugyanakkor minőségi és különleges termékeket kaphat, forduljon hozzánk! Reklámkiadványok készítésében, emléklapok készítésében, digitális nyomtatásban és céges nyomtatványok készítésében profik vagyunk! Látogasson el a www.raszternyomda.hu címen elérhető weboldalunkra, kérdés esetén pedig keressen fel minket a kereskedelem@raszternyomda.hu email címen, valamint a +36-1/237-0076-os, illetve a +36-30/533-9139-es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
vaszonkepszalon-hu-16-okt
Esküvő, babaváró: vászonképet ajándékba!

Amikor esküvőre, babaváróra, baba bulira vagyunk hivatalosak, mindig érdemes egy olyan ajándék után nézni, mely nem csak stílusos, de használható...

Close