Kövess minket!
  
     

Játékos tanulás

Játékos tanulás
2014, március 6.

Kétségtelen, hogy a legtöbb készségünket gyermekkorunkban sajátítjuk el. Természetesen vannak olyan képességeink, melyeket felnőttként tudunk továbbfejleszteni, teljes egészében kivirágoztatni, azonban az alapokat többnyire gyermekként szerezzük meg.

Készségeink több úton alakulhatnak ki, illetve fejlődhetnek. Életünk első éveit családunk körében töltjük, ezért tanulási folyamatainknak is ez az első és legmeghatározóbb színtere. Emellett természetesen az óvodában és iskolában is számos ismeretre és készségre teszünk szert, valamint nem szabad megfeledkeznünk a tapasztalat útján történő fejlődésről sem.

A készségfejlesztés bármely színterét vesszük is alapul, tekintve, hogy gyermekkori tanulásról van szó, játékos formában történik. A gyermekek mindenre fogékonyak, és a világ minden általuk még ismeretlen részére nyitottak és kíváncsiak, szinte szomjazzák a tudást. Játszva tanulnak, ezáltal észrevétlenül fejlődnek készségeik, melyből számukra csak a nagyszerű eredmények és élmények lesznek maradandóak, nem kényszerként tekintenek a készségfejlesztésre.

A legtöbb készségfejlesztő játékhoz azonban elengedhetetlenek bizonyos kellékek. Biztosan mindenki emlékszik gyermekkorából a színezőkre és foglalkoztató füzetekre. Az emlékek azonban legtöbbünk számára kimerülnek a sikerélményekben és vidám játékokban, hiszen akkor ennyit érzékeltünk készségeink fejlődéséből.

A foglalkoztató füzetek és színezők a formákkal, illetve színekkel való ismerkedést egyfajta játékos keretbe ágyazzák, mesés történetbe szövik, melyek tökéletesen igazodnak a gyermeki gondolatvilághoz és nyelvezethez.

A Budacopy irodaszer webáruház kínálatában számos foglalkoztató füzetet talál, melyek segítségével gyermeke játszva tanulhat! Tekintse meg széles választékunkat a www.budacopy.hu weboldalon és válassza ki az Ön gyermeke számára legjobb készségfejlesztőket!

Kérdés esetén bátran keressen fel minket a +36(1)203-5394-es telefonszámon vagy a budacopy@interware.hu e-mail  címen, kollégáink készséggel segítenek Önnek!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
stepkft.hu
Nyomtasson a Step Kft.-vel!

Sokan azt gondolják, hogy már leáldozott a nyomdaiparnak, hiszen rengeteg embernek van már otthon saját nyomtatója, így könnyedén kinyomtathatja magának...

Close