Kövess minket!
  
     

Hogyan tervezzünk egyedi pólómintát?

Hogyan tervezzünk egyedi pólómintát?
2016, augusztus 24.

Egyedi ajándéktárgyakat készíttetni nagyon népszerű, hiszen segítségükkel igazán kreatív és emlékezetes dolgokkal tudjuk meglepni szeretteinket. Rengeteg tárgyra tudunk egyedi képeket nyomtatni, legyen szó bögre-, vagy naptárnyomtatásról, de a póló nyomtatás határozottan az egyik legnépszerűbb. Ennek oka, hogy míg bögréből felesleges sokat felhalmozni, naptárt csak év elején vagy végén szokás adni, az egyedi pólókból bármennyit könnyedén elhordunk, és a jó designt még büszkén meg is mutathatjuk a külvilágnak.

Amikor egy közeli barátnak ajándékozunk egyedi pólót, általában csak az ötletre, és nem a szakmai minőségre fektetjük a hangsúlyt. Ez lehet az oka, ha az ajándékozott, bár rendkívül örült az egyedi pólónak, ötletesnek és viccesnek találta, soha nem láttuk viselni azt. Ha egyedi póló nyomtatás mellett döntünk, figyeljünk oda a designra is, így nem csak az eszmei értéke lesz nagy ajándékunknak.

Szánjunk elég időt arra, hogy kitaláljuk a koncepciót. Nem kell az első kisebb ötletnél belevágni a tervezésbe, gondoljuk többször végig, hogy milyen formában szeretnénk létrehozni a mintánkat. Mindig gondoljunk bele, hogy a számítógép képernyőjén látott kép nem fog pontosan ugyanúgy kinézni a pólóra nyomtatás után. Ez különösen fontos olyan esetben, ha például szöveget is írunk a pólóra, illetve a színhasználatot is meghatározza a póló színe. Dolgozzunk az egyszerű, de nagyszerű elvén! Nem érdemes egy pólóba belesűríteni minden közös emléket, mert így elveszik a tartalom. Válasszunk ki egy témát, és csak azzal kapcsolatos elemeket tervezzünk az egyedi pólóra.

Végezetül a legfontosabb, ha elkészültünk a pólómintával, a póló nyomtatáshoz válasszunk profi kivitelezőt! Minden munkánk kárba vész, ha egyedi mintánk nem megfelelő minőségben lesz rányomtatva a pólóra.

Ön is szeretne igazán kreatív ajándékot készíteni? Forduljon hozzánk, ha profi nyomtatásra van szüksége! Tekintse meg szolgáltatásainkat honlapunkon, a www.stepkft.hu webcímen, és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-94/345-234-es, 06-30/9690-322-es telefonszámokon, illetve az info@stepkft.hu e-mail címen!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
dualreklam.hu.2016.majus
Népszerűsítse cégét egyedi reklámajándékokkal a nyári rendezvényeken!

A nyáron tartandó, szabadtéri rendezvények kiváló lehetőségeket nyújtanak arra, hogy reklámozzuk cégünket, vállalkozásunkat, és saját standdal, egyedi, emblémázható reklámajándékokkal, valamint...

Close