Kövess minket!
  
     

Fotókönyv készítés

Fotókönyv készítés
2014, március 10.

Modern világunkban szinte már mindenki rendelkezik digitális fényképezőgéppel vagy olyan telefonnal, amivel hasonlóan jó minőségű képeket lehet készíteni. Míg gyermekkorunkban a fényképalbumokat nézegettük, ma már számítógépen vagy telefonon gyűjtjük a képeinket.

Belegondolt már, hogy mi lesz a sorsa ezeknek az emlékeknek?

Fogyasztói társadalmunk és a technika gyors fejlődése arra ösztönöz minket, hogy gyakran cseréljük le elektronikai cikkeinket. Sajnos az sem ritka eset, hogy ellopják drága készülékünket, elromlik, netán elhagyjuk azt. Ez nem csupán értéke miatt jelent nagy kárt számunkra, hanem a számítógép vagy telefon memóriájában rejlő pótolhatatlan képek miatt is. Természetesen ilyen és ehhez hasonló esetek nem történnek minden nap az emberrel, ennek ellenére az ilyen formában tárolt képek sorsa kétséges. Belegondolt már abba, hogy gyermekei, unokái hogyan fogják nézegetni az Ön életének emlékeit?

Mi lesz az emlékezés élményével?

Mindenki szereti nézegetni az élete fontos pillanatairól készített képeket, hiszen a közös fotók mindig mosolyt csalnak arcunkra, vagy egy-egy jól sikerült tájkép büszkeséggel tölt el minket. Ön szerint nem veszít a varázsából a képek nézegetése, ha egy monitoron látja őket? Nem illúzióromboló, ha éppen a legjobb képhez érve merül le a telefon, amin a fotókat nézegette?

Az ilyen esetek elkerülése érdekében érdemes fotókönyveket készíttetni! Higgye el, a digitális világ korszakában nem csupán a legfontosabb eseményekről éri meg fotókönyvet csináltatni! Számos olyan emlékünk van, melyeket érdemes megőriznünk ilyen formában, hiszen nem tudhatjuk, mi lesz a sorsa azoknak az eszközöknek, melyekről úgy hisszük, biztonságban tárolnak ezernyi képet.

A Gal-Go Kft. szolgáltatásai között a fotókönyv készítés is helyet kapott, hiszen mi tudjuk, milyen értékesek az emlékek. Az általunk készített fotókönyvek igényesek és stílusosak, az Ön emlékeinek méltó helyéül szolgálnak.

Ha Ön is szeretné képeit egy fotókönyvbe gyűjteni, bátran forduljon hozzánk a +36-1/371-2860-as központi telefonszámon vagy látogasson el hozzánk üzleteink bármelyikébe, kollégáink készséggel segítenek Önnek!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
stepkft.hu
Reklámok kora – a lehetőségek kora

Mai világunkra jellemző, hogy az a cég tud érvényesülni, amelyik kellő hangsúlyt fektet hirdetéseire. A reklámozásnak napjainkban rengeteg féle módját...

Close