Kövess minket!
  
     

Esküvő, babaváró: vászonképet ajándékba!

Esküvő, babaváró: vászonképet ajándékba!
2016, október 19.

Amikor esküvőre, babaváróra, baba bulira vagyunk hivatalosak, mindig érdemes egy olyan ajándék után nézni, mely nem csak stílusos, de használható is – értjük ezalatt azt, hogy az esküvő vagy buli végeztével nem fogja a többi kacat között végezni a pincében, vagy nem lesz továbbajándékozva egy másik rokonnak. Ahhoz, hogy ezeket elkerüljük, valóban olyan meglepetésre van szükség, mely különleges. De mi is lehet az, aminek egy friss házaspár vagy szülőpár igazán örül?

Pelenkát, babaruhát biztos, hogy kapnak, méghozzá nem is keveset. Ugyanez igaz a játékokra és a plüssökre is, ha pedig esküvőről van szó, ugyanezt elmondhatjuk az összes használati tárgyról, mint például a kávéfőző vagy a kávésbögre szett. Persze előfordul, hogy a pár a meghívón finom utalásokat tesz arra, hogy mire is van éppen szükségük, elkerülve ezzel a felesleges ajándékok tömkelegét, azonban ez nem gyakori, így kénytelenek vagyunk saját magunk felmérni az adott helyzetet. Ilyen helyzetekben tökéletes ajándék lehet egy egyedi vászonkép!

Ajándékvásárlás, vagy ajándék készíttetés esetében az elsődleges szempont a kedvesség és a személyesség. Az a legszebb ajándék, mely egyedi, hiszen így az ajándékozott biztos lehet benne, hogy nem egy futószalagon készült terméket kap majd. De milyen is egy igazán jó, egyedi ajándék? Készülhet egyedi képpel, egyedi felirattal, egyedi díszítéssel, így például ajándékozhatunk esküvőre olyan vászonképet, melyen az ifjú pár szerepel, és díszíthetjük a kompozíciót egy “Sok boldogságot!” felirattal is. Ugyanígy ajándékozhatunk baba bulira egy vászonfotót az újszülöttről, szintén valamilyen egyedi szöveggel vagy dekorációval. Így a párok, szülők olyan ajándékot kaphatnak, mely valóban kedves a szívüknek, és egyben a lakás különleges dísze is lehet!

Ajándékozzon Ön is egyedi vászonképet a számára fontos személyeknek! Látogasson el weboldalunkra, melyet a http://vaszonkepszalon.hu címen érhet el, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot az info@vaszonkepszalon.hu email címen keresztül, vagy hívjon minket a 06-70/387-5747-es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
egyedi póló
Hogyan tervezzünk egyedi pólómintát?

Egyedi ajándéktárgyakat készíttetni nagyon népszerű, hiszen segítségükkel igazán kreatív és emlékezetes dolgokkal tudjuk meglepni szeretteinket. Rengeteg tárgyra tudunk egyedi képeket...

Close