Kövess minket!
  
     

Egyedi és kreatív: pólónyomással ajándékot!

Egyedi és kreatív: pólónyomással ajándékot!
2015, május 4.

Ajándékot adni mindenki szeret, hiszen nincs is annál szebb dolog, mint amikor a másik arcán felragyog az örömteli mosoly, a csomagolópapír kibontását követően. A gond ott kezdődik, hogy nem mindegy, hogy mivel lepjük meg a másikat.

Sokaknál már a meglepetés megvalósítása is komoly akadályokba ütközik. Az ajándék sokszor kifejezi, hogy mit érzünk a másik iránt, milyen a viszonyunk vele, így körültekintően érdemes választani. Így nem csoda, ha nagy a nyomás az ajándékozókon, néha kifogynak az ötletekből, leblokkolnak. Az ajándék akkor arat igazán osztatlan sikert, ha egyedi, kreatív, személyre szabott és lehetőleg a megajándékozott sem rendelkezik még vele.

Az ilyen ajándékok felkutatása nem lehetetlen, sőt saját magunk is elkészíttethetjük őket, csak egy kis fantázia kell hozzá. Gondolt már például úgy a pólóra, mint egyedi és kreatív ajándékra? Pedig ebben a textil ruhadarabban több lehetőség rejlik, mint azt gondolná! A modern nyomdatechnika segítségével rövid időn belül elkészíthető az a póló, ami biztos, hogy nem jön szembe velünk az utcán. Az egyedi póló mintája lehet egy saját fénykép, egy vicces felirat, de az interneten ma már számtalan olyan honlap is létezik, ahonnan mindenki kedvére szemezgethet a stílusához közel álló képekből.

A modern nyomdatechnika lehetővé teszi, hogy ezeket a kiválasztott képeket már magas minőségben, alacsony áron, viszont tartósan a pólóra nyomtathassuk. Ilyen alternatíva lehet a transzfernyomás, szitanyomás vagy az ofszetnyomás. A pólónyomáshoz általában a szitanyomás ajánlott, de szóba jöhet még a digitális nyomtatás és a transzfertechnika is.

A www.stepkft.hu weboldalunkon minden szükséges tájékoztatást megtalál ahhoz, hogy igénybe tudja venni szolgáltatásainkat, pólónyomással készíttethessen egyedi és kreatív ajándékot. Legyen az Ön ajándéka a legszebb és a legötletesebb, válassza a pólónyomást! Keressen minket bizalommal a 94/345-234-es telefonszámon, vagy az info@stepkft.hu e-mail címen keresztül, örömmel segítünk tanácsainkkal minden kedves ügyfelünknek!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
stepkft.hu
Legyen szem előtt! Minőségi reklámmal a sikerért!

Az üzleti életben a hosszú távú siker több tényező függvénye. Nem árt, ha az ember felkészült, alapos ismeretekkel rendelkezik, de...

Close