Kövess minket!
  
     

Egyedi és dekoratív céges ajándékok nyereményjátékokhoz

Egyedi és dekoratív céges ajándékok nyereményjátékokhoz
2014, november 13.

A sikeresen működő céges tevékenységek során elengedhetetlen, hogy a mai korszerű marketing- és reklámeszközöket kreatívan alkalmazzuk a mindennapok, valamint kiemelt események alkalmával, melyek célja, hogy a potenciális ügyfelek érdeklődését felkeltsük, és sikeres együttműködést alakítsunk ki. A partner- és ügyfélkapcsolati viszonyok megteremtésén kívül a folyamatos ápolásuk is kiemelt szerepet játszik a hosszú távú sikerek elérésében, ezáltal a változatos megoldások között a céges nyereményjátékok és promóciók kiváló lehetőségeket kínálnak.

Céges ajándékok és nyereményjátékok

A céges nyereményjátékok manapság széles körben eredményesen alkalmazott reklámfogásoknak számítanak, legyen szó szezonális vagy rendkívüli eseményekről, melyek segítségével egyszerre növelhető az ügyfélkör és fenntartható a már meglévő kapcsolatok érdeklődése. A nyereményjátékok díjazása típustól függően széles palettán mozoghat, azonban bevált és jól működő szokás a nyereményekhez csatolt reklámajándékok alkalmazása különféle formákban.

  • Apróbb céges ajándékok és használati tárgyak, például tollak, pendrive-ok, bögrék, egérpadok, poharak, stb.
  • Ruházati termékek és kiegészítők, például pólók, kabátok, sapkák, táskák, stb.
  • Értékesebb ajándékok, exkluzív tárgyak, például üvegpoharak, üveges alkoholok, dísztárgyak, stb.
  • Egyéb különleges ajándéktárgyak

A céges nyereményjátékok ajándéktárgyai tetszőlegesen logózhatóak, grafikával, felirattal elláthatóak, továbbá egyedi megoldások is kivitelezhetőek, melyek dekoratív és minőségi reklámajándékokat garantálnak a megrendelők számára, hiszen a gyártási technológia megfelel a mai legkorszerűbb elvárásoknak és minőségi előírásoknak.

Minőség és profizmus!

A Step Kft. széles szolgáltatási rendszerrel, hozzáértő kollégákkal és korszerű technikai lehetőségekkel vállalja céges reklámajándékok kivitelezését nyereményjátékokhoz és egyéb eseményekre a minőségi és esztétikai igényeknek megfelelően, minden szegmens képviselője számára. Bővebb tájékoztatásért látogasson el a www.stepkft.hu weboldalunkra, továbbá forduljon hozzánk bizalommal a 0694 / 345-234-es telefonszámon vagy az info@stepkft.hu e-mail címen, valamint az oldalunkon található űrlap kitöltésével kérje online tájékoztatásunkat és árajánlatunkat! Munkatársaink készséggel állnak mindenben a rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
stepkft.hu
Modern és dekoratív iskolai egyenruhák

Néhány évtizeddel ezelőtt természetes volt minden tanuló és szülő számára, hogy a tanintézményekben kötelező egy adott egyenruha viselése. Azonban napjainkra...

Close