Kövess minket!
  
     

Egyedi ajándékok minden korosztálynak

Egyedi ajándékok minden korosztálynak
2014, január 28.

Ha szűkös pénzforrásokkal rendelkezünk, vagy csak szeretnék különleges ajándékot adni szeretteinknek, érdemes egy kis kreativitást csempészni a tervezésbe. Összegyűjtünk néhány praktikát, amit könnyen megvalósíthat!

Egyedi falióra

Számos üzletben kapható egyszerű falióra. Válasszunk ki egy szimpatikus darabot, lehet színes vagy sima fekete karimájú. Attól függően, hogy kinek szánjuk az ajándékot, gondoljuk végig, hogy mit szeret, kedvenc állatát, színészét vagy egy vicces képet is választhatunk. Megoldhatjuk egy egyszerű ragasztásos technikával, azaz kivágunk néhány kinyomtatott képet és felragasztjuk az óra számlapjára, vagy egy kis szerkesztés segítségével megfelelőre szabjuk a kívánt mintát és azt applikáljuk teljes egészében a számlapra.

Dekoratív képek a falra

Remek ajándék lehet azok számára, akiknek az otthona még nincs kidekorálva. Ennél az opciónál fontos jól ismerni a megajándékozottat, hogy az ízléséhez és a környezethez is passzoljon a meglepetés. Egyedi megoldás, ha sok összeillő képet készítünk és mozaikszerűen helyezzük ki a falra, remekül mutat és személyessé teszi a helyiséget. A különböző színes keretekkel még jobban feldobhatjuk az összhatást! Másik lehetőség, hogy egy nagyobb képet választunk ki és azt kereteztetjük be.

Bármelyik ötletet is válasszuk, a siker nem marad el, mi pedig büszkék lehetünk a munkánkra!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube