Kövess minket!
  
     

Csoportos kirándulások feliratozott pólókban

Csoportos kirándulások feliratozott pólókban
2016, április 1.

Kirándulni indul iskolás, óvodás, vagy egyéb közös tevékenységet folytató csoportjával, és szeretné, ha azonos, egyedi pólót tudnának felvenni? Nagyszerű ötlet kiválasztani egy mindenkinek tetsző típust és színt, amire a pólóra nyomtatással bármilyen szöveget, képet igényelhet.

Nagy számban rendeznek szabadidős programokat az ország minden táján, főként a fiatalabb korosztályok igényeinek megfelelően. Kiváló ötlet, hogyha mi is útnak indulunk csoportunkkal, és kihasználjuk az adott lehetőségeket. Sokszor előfordul, hogy máshonnan is érkeznek csapatok, és megeshet, hogy a kicsik közül valaki elvegyül, majd nem találja meg könnyen társait. Ebben segíthet, ha mindenki ugyanolyan egyedi pólóban vesz részt a rendezvényeken, kirándulásokon, így máris egyszerűbben találunk egymásra. Emellett pedig előny az is, hogy későbbi alkalmakkor szintén elővehetjük, és újra hasznosak lehetnek ezek a ruhadarabok. Többféle technikával oldható meg a különféle tárgyak, ruhák feliratozása. A pólóra nyomtatás esetében a szitanyomás lehet a legjobb választás, és egyedi pólóinkat megbízható cégre bízva könnyen kézhez kaphatjuk.

Ha az Ön számára is fontos, hogy gyorsan kapja kézbe megrendelt termékeit, de elvárja, hogy kivétel nélkül az összes darab magas színvonalon készüljön, akkor cégünknél, a Step Kft.-nél a legjobb helyen jár. A pólóra nyomtatást korszerű technikával, a szitanyomás nagyszerű lehetőségével végezzük el, így minőségi és egyedi pólókhoz juthat, ha bennünket bíz meg ezzel a feladattal. A www.stepkft.hu weboldalunkon szolgáltatásainkról részletesen informálódhat, valamint referenciáinkat is megtalálhatja. Amennyiben más típusú kellékekre is szeretne feliratot, ábrát, ebben az esetben is készséggel állunk rendelkezésére, hiszen a szitanyomáson kívül transzfernyomást, tamponnyomást is vállalunk.

Kiránduljon csapatával egyedi pólókba öltözve, hogy könnyen megtalálják egymást, és mások számára is nyilvánvalóvá tegyék, együtt érkeztek! Pólóra nyomtatással igazán egyedülálló ruhadarabot viselhet, és bármikor előveheti a későbbi idők során, hogy emlékezzen az ebben töltött csodás eseményekre! Igényelje tőlünk a szitanyomással készíthető új termékeket kedvező áron, minőségi kivitelezésben! Kérdéseire választ kaphat, ha keres bennünket a 06-94-345234–es telefonszámunkon, vagy az info@stepkft.hu e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
stepkft.hu
Ajándékozzon egyediséget Karácsonyra!

Egy különleges ajándék, legyen szó akármilyen apróságról, mindig hatalmas örömöt vált ki az emberekből, ám a mai világban az anyagiasság...

Close