Kövess minket!
  
     

Csak kreatívan!

Csak kreatívan!
2014, február 25.

Napjainkban egyre nagyobb szerepet kapnak a drága ajándékok. A karácsonyi ünnepeket megelőző hónapokban szinte mindenhol hirdetésekbe ütközünk. Ezek a reklámok igen nagy összegű termékeket, általában különféle műszaki és informatikai cikkeket hirdetnek, akár részletfizetésre is, belénk táplálva ezzel azt a téveszmét, hogy minél drágább egy ajándék, annál jobban fognak neki örülni szeretteink. Ez azonban nem így van!

Természetesen szeretnénk mindent megtenni azért, hogy megadhassuk családtagjainknak, barátainknak azt, amire vágynak. Ez szép dolog, de nem éri meg minden alkalommal és mindenáron megvásárolni a méregdrága berendezéseket!

Fogyasztói társadalmunk sajnos nem kedvez a kézzel készített ajándékoknak. Pedig a saját kezűleg készített meglepetések sokkal nagyobb örömet tudnak okozni, mint a vásárolt ajándékok! Azok a meglepetések, melyekről tudjuk, hogy családtagunk, barátunk készítette, időt és energiát nem kímélve, fantáziáját bevetve, azt közvetítik felénk, hogy igazán szeret minket az ajándékozó. Ezzel szemben azok az ajándékok, melyeket boltban vásároltak, azt sugallhatják, hogy nem vagyunk annyira fontosak a másik számára, hiszen csak besétált egy üzletbe és leemelt valamit a polcról.

A kézzel készített használati- és dísztárgyak azonban nem csupán ajándékként, hanem saját otthonunkban is remekül megállják a helyüket. Mindenki szereti otthonát csinosítgatni, feldobni egy-egy új tárggyal néha. Miért ne tehetnénk ezt saját készítésű tárgyakkal? Manapság rengeteg lakberendezési eszközt megvásárolhatunk, de feleslegesen költenénk ezekre, ha magunk is elkészíthetjük. Ezek a tárgyak mindig arra fognak emlékeztetni, hogy mennyi munkánk volt vele, és büszkeséggel fog eltölteni, hogy az adott tárgy saját kezünk munkája, fáradságunk gyümölcse.

Mindemellett nem csupán a már elkészült tárgyak okoznak örömöt, hanem maga az alkotás élménye is! Ez egy olyan hobbi, amely szórakoztató, használhatjuk fantáziánkat és még hasznosan is töltjük a szabadidőnket.

A Budacopy minőségi termékei között minden olyan hobby és kreatív kelléket megtalál, melyekre szüksége lehet az alkotás során! Tekintse meg széles kínálatunkat a www.budacopy.hu weboldalon és válogasson kedvére!

További információkért keressen fel minket a budacopy@interware.hu e-mail címen vagy a +36(1)203-5394-es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
galgo.hu
Különleges ajándéktárgyak

Évről-évre elérkezik a karácsony, születésnapok, névnapok és más egyéb ünnepek, alkalmak, amikor szeretnénk meglepni valamivel családtagjainkat, barátainkat. Ilyenkor általában arra...

Close