Kövess minket!
  
     

Bélyegzők egy kicsit más szemszögből

Bélyegzők egy kicsit más szemszögből
2014, január 28.

A bélyegzők legelterjedtebb alkalmazási területe az egyszerű, cégadatokat tartalmazó fekete vagy kék színű nyomat készítése, melyeket a hivatalos dokumentumokra szokás felvinni. Azonban a bélyegzőket nem kizárólag ilyen célra lehet használni, manapság már számos más okból is érdemes bélyegzőt alkalmazni. Az alábbiakban egy egyszerű, ámde rendkívül hatásos lehetőségre szeretnénk rávilágítani.

A bélyegzők alapvetően információt közölnek az adott cégről. Ezeket az adatokat azonban nem csupán tájékoztatásként, hanem egyfajta üzenetként is lehet értelmezni, a bélyegző nyomatának megfelelő kialakítása esetén. Ebből a nézőpontból a bélyegző egy kiváló marketingeszköz! Az első benyomás különös fontossággal bír egy termék megítélése szempontjából, ennek értelmében, ha a lenyomatot igényes, a cég profiljához illeszkedő design-nal alakítjuk ki, azzal jelentően befolyásolhatjuk az áruról kialakított véleményt, ösztönözve ezzel a vásárlást.

A hangsúly az egyediségen van! A szükséges adatokon kívül érdemes olyan színes felirattal, mintával, esetleg a cég logójával ellátni a bélyegzőt, melyek első pillantásra megragadják a tekintetet, ezáltal felkeltve az érdeklődést a termék iránt.

A bélyegzők kialakításának tekintetében a lehetőségek csupán a fantázia szabhat határt!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ofszetnyomtatas.com_.egyedi-ajandekok.2
Újabb ajándék tippek a kreatív megoldások szerelmeseinek

Ha megunta a sablon ajándékokat és igazi meglepetést szeretne szerezni szeretteinek, lepje meg őket egyedi ajándékokkal, amiket egyszerűen, saját kezűleg...

Close