Kövess minket!
  
     

Ajándékozzon egyediséget Karácsonyra!

Ajándékozzon egyediséget Karácsonyra!
2015, november 30.

Egy különleges ajándék, legyen szó akármilyen apróságról, mindig hatalmas örömöt vált ki az emberekből, ám a mai világban az anyagiasság és a társadalom által ránk nehezedő nyomás, és a médiából zúduló áradat bizony megnehezítik a tökéletes, egyénre szabott és érzelmi értékkel bíró ajándék elkészítését, megvásárlását.

Sokan az egyediséget a drága, tervezői darabokban látják, mondván, az nem hétköznapi – pedig egyetlen designer darab sem ér fel a meglepetésre fordított idővel, érzelemmel és igyekezettel.
Ma már egyedi és személyre szabott ruhadarabot nem csak a showroomokban vásárolhat az ember, hiszen hála a technológiának, egy egyszerű, mégis modern technika segítségével olyan ruhát készíttethetünk, amilyet csak szeretnénk.

A modern textilnyomtatóknak hála bármilyen minta, forma vagy akár fénykép segítségével képesek lehetünk egy egyedi póló elkészítésére. Az egyedi póló nyomtatás számtalan előnye közé sorolható, hogy nem kell hozzá más, csak egy minőségi, egyszínű póló és egy stílusos minta – többi már csak a kreativitásunkon múlik.

  • A póló nyomtatás előnye, hogy egyedi mintát tervezhetünk a kiválasztott ruhadarabra, ami biztosan nem jön szembe velünk az utcán.
  • Szívből jövő ajándék, amire valóban időt és energiát fordítottunk.
  • Költséghatékony megoldás különleges ajándékok készítésére.
  • Gyors folyamat, melynek tökéletes nyomtatás és hosszantartó minta az eredménye.

A pólóra nyomtatás tematikája egyszerű, és bármilyen korosztály meglephető vele:

  • Kisgyermekeknek nyomtathatunk rajzot, kedvenc mesekarakterüket, vagy szuperhősüket.
  • Felnőttek részére alkalmazható a különleges felirat, esetleg kedvenc színész, zenekar, egyedi minta vagy kép.
  • Akár az egész családot meglephetjük, például összeillő Karácsonyi pólókkal.

A Step Kft. sok éves tapasztalattal vár minden kedves érdeklődőt, akik póló nyomtatás segítségével szeretnének valami egyedit ajándékozni szeretteiknek. Persze vállaljuk más ajándéktárgyak és használati eszközök nyomtatását is, mint a poharak, bögrék, kulcstartók vagy pendrive-ok.

Ha Ön is szeretne egyediséget ajándékozni Karácsonyra, látogassa meg honlapunkat a www.stepkft.hu oldalon, illetve vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30/9690-322-es számon, vagy e-mailben, az info@stepkft.hu címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
ajándéktárgyak
Reklámnaptár az újévre

Az év végének közeledtével szinte minden cég gondolkodik azon, milyen ajándékkal lephetné meg dolgozóit, és nem könnyű olyat találni, ami...

Close